Wednesday, 8 February 2012

bilant 2011

ianuarie Am serbat 1 an de blog astfel:

februarie-martie Am facut cel mai frumos si mai important eveniment Palarii Vintage: o expozitie mare in incredibilul studio al lui Eugen Ciocan (Fotocabinet.ro), cu concerte live si muuult dichis. Cine n-a fost... sorry. Nici nu stie ce a pierdut :) Vezi mai multe aici.
mai Am facut o mica expozitie de palarii (foarte) vechi+reclame vechi la ICR, in cadrul conferintei cu scriitorul Ioana Parvulescu (o onoare!). Acolo am cunoscut un grup de tineri extraordinari (A.R.C.E.N) - cei mai destepti, cei mai frumosi, cei mai cultivati, cei mai... uimitori. Vedeti mai multe aici.

mai "Probeaza si Pozeaza" a avut loc intr-un cadru fancy, la o petrecere privata pe cel mai mare teren de golf din Romania (la Pianul de jos). Vezi mai multe aici.iunie Am participat impreuna cu ARCEN la Femei pe Matasari

nu-mai-stiu-cand Una din palariutele mele a fost vanduta prin licitatie cu fabuloasa suma de 1100lei! E vorba de o
fedora din anii '40 ce apartinuse Dnei. Anghelescu (proprietara unei fabrici de ciocolata in perioada interbelica, in Bucuresti). Licitatia a fost facuta in scopuri caritabile, banutii ajungand la o fundatie care se ocupa de educatie, recalificare. Palariuta a ajuns la Melania Medeleanu :)

septembrie
Un mic si elegant "Probeaza si Pozeaza" in cadrul London Fashion Week la Baneasa Shopping City. Vezi mai multe aici.


decembrie Si cel mai important eveniment al anului... se numeste Ruxandra :)


4 comments:

 1. Doua zane sunteti :) sa traiti multi ani sanatoase si sa va bucurati unii de ceilalti!

  ReplyDelete
 2. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  ReplyDelete
 3. Ηmm іt ѕeеms like your site аte my fігѕt commеnt (it was extremely long)
  ѕo I guess Ι'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoгoughlу enjoying
  yоur blog. I as wеll am an asρiring
  blog writer but I'm still new to everything. Do you have any points for beginner blog writers? I'd really appreciаte it.  My ωeb blog reputation management

  ReplyDelete