Thursday, 19 March 2015

Targ vintage cu dichis, 21-22 martie, la InSpayer
In acest weekend particip la evenimentul Vintage Collections, pe strada Batistei, in Palatul InSpayer. Un loc deosebit de frumos, unde se vor aduna cativa colectionari/comercianti alesi pe degete. Veti gasi Rochii vintage, bijuterii vintage, decoratiuni, discuri pe vinil vechi, aranjamente florale romantice, bunatati... si desigur, palarii vintage.

Este un eveniment dedicat Bucurestiului de altadata care are nevoie de mitologie, trecutul nefiind suficient de puternic ca sa poata apara cetatea de prezentul ei. 
El are nevoie de duhul vietilor traite in veac, de lumina si constiinta lor de sine. Povestile doamnelor unui Bucuresti rafinat trebuie insotite de obiecte pretioase, numite, pe nedrept, vechituri. Daca ti-a mai ramas vreun obiect de la bunici, merita scos in lume pentru a-l reinviora. Vom rasfoi impreuna un album vintage, in cladirea impozanta a Palatului Spayer, imagine de referinta a Bucurestiului vechi, pentru ca orice obiect pe care il veti putea admira ascunde povestea si pasiunea celor care il readuc in contemporaneitate.

Un gand de pretuire distinselor doamne Victoria Dragu Dimitriu, cu a sa carte de memorialistica "Povesti ale doamnelor din Bucuresti" si Monica Pillat, descendente ale uneia dintre cele mai reprezentative familii de intelectuali si politicieni din perioada interbelica care mi-au folosit ca sursa de inspiratie pentru VINTAGE COLLECTONS.

Recapitulez: 21-22 martie, orele 11-19, Palatul InSpayer pe Str.Batistei 24A.

No comments:

Post a Comment