Thursday 25 February 2010

Eveniment Palarii Vintage!


Dudui, Mademoiselles si Fair Ladys,

Duminica, 7 martie, intre orele 11-17, ne dam intalnire la Serendipity, pentru o sesiune de "clisee fotografice" cu MaƮtre Photographe Alexandra Pasca si Vladimir Bulat. Palarii Vintage expune peste 40 de modele autentice, palarii vechi din perioada 1900-1970, pe care le veti putea proba si cumpara. Fotografii de colectie, tombola, muzica, atmosfera, ceaiuri parfumate... Intrarea, probatul si pozatul sunt gratuite!

Pt o buna organizare si desfasurare a evenimentului, va recomandam sa faceti rezervari (events@serendipity-tea.ro).

Serendipity Art, Coffee&Tea, str. Dumbrava Rosie, nr 12, Bucuresti


Mai pe larg:
Pt ca am observat ca la targ vi s-a parut distractiv sa probati palariile si sa va pozam, ne-am hotarat sa facem un mic eveniment pe tema aceasta.

Asa ca, duminica, 7 martie, va invitam la ceainaria Serendipity (langa parcul Ioanid si Gradina Icoanei), unde voi aduce palariutele, si vor veni si doi prieteni de-ai nostri, fotografi profesionisti (Alexandra Pasca si Vladimir Bulat). Daca va hotarati sa veniti gatite, dichisite special.... cu atat mai fain veti arata in poze.
Deci, oricine doreste, poate sa se pozeze cu palarioarele mele, si va primi pe mail, in cateva zile, fotografiile. Ca exemplu, vedeti fotografiile de pe acest blog, de la sectiunea "fotografiile Alexandrei". Despre asta vorbim - fotografii artistice, cu iz de epoca, pt ca de-a asta ne vom juca: de-a domnisoarele din alte vremuri. Important: treaba asta e gratuita!
Vom avea si alte surprize: organizam si o mica tombola, pt care pun la bataie o palarioara frumoasa (inca nu m-am hotarat care... dar ma gandesc). Vom avea muzica faina, atmosfera, ceaiul de la Serendipity e faimos... deci sunt sigura ca ne vom simti minunat. See you!

No comments:

Post a Comment