Saturday, 17 April 2010

Cum a fost la V4Vintage

V4Vintage - un targ foarte frumos, ca intotdeauna, cu clasa. Recunosc ca imi place mai mult postura de client decat cea de participant.

Ziua a debutat slabut, dar dupa-amiaza am recuperat. Am vandut cateva palarii - nu multe, dar unor persoane deosebite (multumesc!) pe care ma bucur ca le-am cunoscut. M-am revazut cu surorile mele intr-ale colectionatului - vintage-istele pasionate. Am venit cu foarte multe palarii "premiere" - daca ochiti vreo una in poze, intrebati-ma. Nu am timp sa fac fotografii si sa postez in perioada aceasta. Dar pregatesc un nou "Probeaza si Pozeaza"!!!! Le veti putea vedea acolo.

Ziua s-a terminat foarte urat - mi s-a furat un ceas (eu expun si ceasuri vechi, pt cine e interesat). Persoana ingrozitoare care a facut asta sa stie ca a produs o mare suparare, si ca e un om de tot rahatul, care mi-a adus aminte (uitasem cateva minute) ca traiesc intr-o tara de tot rahatul, in care oameni ca mine (si ca tine, care citesti blogul meu) nu prea au ce cauta, pt ca sunt fugariti si marginalizati cu incapatanare. V4Vintage e, ca regula, un eveniment dedicat noua, dar se pare ca unii "au sarit gardul" (ce naiba cauta pe acolo? Manelele sunt in alta parte).

Una peste alta, lucruri care m-au bucurat: palariile mele minunate, desigur - ma bucur de fiecare data cand am ocazia sa le intind si sa le vad; am purtat o palariuta anii '40 absolut extraordinara (vedeti poze - cu voaleta si flori, culoare piersicii. Nu-i de vanzare, sorry); mi-au fost admirati ciorapeii muschetar (am o colectie si de ciorapei); mi-am cumparat o rochie fabuloasa (o sa ma pozez sa va arat); am facut un copac si mai mare, in care am agatat palariutele cu flori (foarte frumos); am avut un pian alb pe care mi-am expus palariile cu boruri largi (am vreo 10 de vanzare!!!); m-am bucurat sa vad expuse la ceilalti participanti lucruri minunate (ca toata lumea, nu am avut bani sa cumpar atatea lucruri cate mi-au placut. Am observat cu tristete ca mai mult noi intre noi, expozantii, ne-am admirat lucrurile. Vizitatori prea multi nu au fost - sau nu au ajuns la mine).


Multumesc mult celor care au amintit de mine in comentariile lor:

http://www.stiridebine.ro/intimidat-v-for-vintage-criza-financiara

http://fashezine.blogspot.com/2010/04/what-does-v-stand-for.html

http://petite-aimee.blogspot.com/2010/04/v-for-vintage.html

http://dulapulbunicii.blogspot.com/2010/04/cum-fost-la-v-for-vintage-brings-lolita.html

No comments:

Post a Comment