Saturday 17 April 2010

Probeaza si Pozeaza - episodul 2




Later edit: am purtat o rochie superba anii '30 (de la Vintage Wardrobe), si o palarie cloche anii '20, cu dantela si pana de strut, si am stat si eu un pic la pozat :)



Dudui, Mademoiselles si Fair Ladies,


Ne reintalnim, duminica, 25 aprilie, la fel ca data trecuta, intre orele 11-17, la ceainaria Serendipity. Ne vor onora cu prezenta, si incanta cu maiestria lor MaĆ®tre Photographe Alexandra Pasca si Vladimir Bulat. Palarii Vintage aduce o multime de “noutati”: palarii de vara, cu boruri mari si elegante, cu voalete, cu flori sau pene, toate exponentele autentice ale unor epoci demult trecute, care au darul de a transforma fermecator look-ul unei femei. Un eveniment cu dichis: fotografii, tombola, muzica, atmosfera, ceaiuri parfumate... Intrarea – 20 lei (include un ceai din partea casei, participarea la tombola, fotografiile, iar la cumpararea oricarei palarii, se scade din pret biletul de intrare). Pt domni - intrarea e gratuita!

Avand in vedere ca gazdele pun la dispozitie fotografi profesionisti si un mini-studio, va rugam sa lasati acasa aparatele de fotografiat personale. :) Va multumim anticipat!


Pt o buna organizare si desfasurare a evenimentului, va recomandam sa faceti rezervari (mailto:events@serendipity-tea.ro

Serendipity Art, Coffee&Tea, str. Dumbrava Rosie, nr 12, Bucuresti


No comments:

Post a Comment