Thursday 5 August 2010

Probeaza si Pozeaza la Baneasa Shopping City


Weekend-ul acesta rezervati-l pentru un eveniment special, dedicat elegantei feminine! Sambata si duminica de la 14:00 la 21:00, Baneasa Shopping City gazduieste, pt prima data in Romania, o EXPOZITIE-MUZEU fabuloasa de palarii de epoca si vintage, insotite de fotografii vechi, plans...e de moda din sec. al XIX-lea, reviste de moda din perioada interbelica.

Expozitia va fi interactiva, majoritatea exponatelor putand fi probate! Si pt ca placerea vizitatoarelor noastre sa fie completa, ele se vor putea fotografia purtand palariile: un mic studio foto vintage a fost amenajat, iar fotografii nostri vor recrea fermecatoarele poze de cabinet.

Cele 80 de palarii expuse sunt autentice, valoroase, acoperind si oglindind doua secole de design si creativitate puse in slujba feminitatii. "Bunicuta" expozitiei este o boneta din 1810-1817, evaluata la 1500 euro.

Colectia ce poarta numele Palarii Vintage este o colectie particulara, cea mai mare si valoroasa din Romania, si una dintre cele mai importante din Europa. Colectia numara peste 200 de palarii, iar la Baneasa Shopping City vor fi prezente cele mai valoroase piese.

"Probeaza si Pozeaza" este un eveniment Palarii Vintage.

No comments:

Post a Comment